ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ DiVino.Taste

Great Speakers

DIVino.Taste е за всички любители и ценители на българското вино

Networking

DiVino.Taste е професионална платформа за директен контакт с българските винопроизводители

New People

DiVino.Taste е изложение на българските винопроизводители с дегустация на качествените български вина

Have Fun

DiVino.Taste е най-подходящото място за среща на виненото общество в България с водещи световни експерти

DiVino.Taste е изложение на българските винопроизводители с дегустация на качествените български вина, което се провежда всяка година през ноември

DiVino.Taste е качествена програма от майсторски класове, семинари, лекции и презентации

DiVino.Taste е професионална платформа за директен контакт между българските винопроизводители и ресторантьори, търговци, дистрибутори, крайни клиенти

DiVino.Taste  е най-подходящото място за среща на виненото общество в България с водещи световни експерти

DiVino.Taste е най-успешният формат за популяризиране в България и по света на качественото българско вино и винопроизводство

През 2020 изложението ще събере 64 от най-добрите български производители, които ще представят вината си пред взискателната публика на DiVino.Taste. Всеки производител има право да участва най-много със 7 вина, които ще бъдат представени от собствениците или винарите, които са направили виното. Всеки посетител ще има пряк контакт с хората, които стоят зад всяка от участващите български изби и ще може да опита и да се запознае с концепцията и философията им за вината. Повече от 500 от най-добрите български вина ще са на разположение на посетителите и ще може да бъдат дегустирани.

Достъпът до изложението е с билети, а закупилите билет поне за един от майсторските класове, имат достъп и до изложението за събота и неделя.

Майсторските класове  ще обогатят знанията ви за виното, ще ви срещнат с най-добрите български винени експерти, а чуждестранните гости са на изключително ниво. Майсторските класове са предназначени за средно напреднали до напреднали винени любители и професионалисти.


Майсторските класове са с билети, а билетът за майсторски клас дава право на достъп и до изложението за два от дните – събота и неделя.


Пълната програма на майсторките класове може да намерите тук

История

Най-значимият форум на българското вино DiVino.Taste вече има 9 годишна история. Първото издание през 2011 се проведе в Централния военен клуб в София и веднага се превърна в най-големия форум за българско вино. За изминалите девет години броят на изложителите нарастна от 37 в първото издание, на 84 в последното досега – през ноември 2019. Посетителите също се удвоиха – от близо 3000 през 2011 – на над 6000 в последните две.

За изминалите 9 години участниците в майсторските класове и лекциите се срещаха с най-добрите български винени експерти, както и с интересни чуждестранни лектори на изключително високо ниво, сред които световноизвестни винени личности като Анджело Гайа, Даниеле Чернили, Том Стивънсън, Каролайн Гилби…

Последните две издания на DiVino.Taste, през 2018 и през 2019, поставиха рекорд със своите над 6 000 посетители и над 80 изложители! Любопитен факт е, че за трите дни на форума през всяка от двете последни години бяха измити повече от 50 000 чаши. За охлаждане на вината бяха използвани близо 2 тона лед!

+
Посетители
+
Изложители
+
Вина
+
Партньори

EARLY BIRD TICKET Learn new things and connect people

$ 399

LISTEN TO THE Event Speakers

James Killer

Founder, Edilta

Lucy Melisa

Founder, Edilta

Melisa Rock

Lead Designer, Payol

Fredric Martin

Lead Designer, Payol

Agaton Ronald

Developer Expert

Laura Bryant

Developer Expert

Devid Arone

Founder, Cards

Henri Robert

Founder, Cards

WHO HEALPS US Our Sponsors

Platinum Sponsors

Gold Sponsors

намерете ни Къде ще се проведе събитието

ПОБЪРЗАЙТЕ! Купете своя билет

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Want Something Extra?